​Nyt tag og alle andre former for tagarbejde

Er det blevet tid til at få lagt et nyt tag? Hos Wood'N'Nails udfører vi alle former for tagarbejde lige fra en lille reparation til at lægge et nyt tag. Vi kører i hele landet, herunder på Sjælland.

Vi tilbyder alt fra reparation til et helt nyt tag

​Måske kigger du ikke op på taget hver dag, men det er det vigtigste område på dit hus. Udover at holde vind og vejr ude skal det også beskytte selv huset. Et mindre hul kan udvikle sig til større skader i både tagkonstruktionen og videre ned i huset. Ofte er det tilstrækkeligt med løbende vedligeholdelse, men før eller siden kan det bedre betale sig at få lagt et nyt tag.

Vi udfører tageftersyn, vedligeholdelse og reparation på alle tage, og vi arbejder med alle materialer. Vi råder og vejleder gerne, hvis du ønsker at få et nyt tag.

​Der er mange materialer at vælge imellem, og måske ønsker du en højere rejsning på taget. Eller måske ønsker du at få ændret loftet til et beboelsesrum, så I får mere plads.

Kontakt os for at få et tilbud på tagarbejde

​Du er velkommen til at få et uforpligtende tilbud på et nyt tag eller andet tagarbejde. Vi kommer gerne ud for at kigge på det gamle tag og for at give råd og vejledning.

Du kan ringe til os på telefon 26 82 02 92 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os

kontakt@woodnnails.dk.

​få et godt og uforpligtende tilbud!

Vi står klar til at hjælpe med netop din opgave. Skriv til os med din opgave og vi vender tilbage inden for 3 hverdage. 

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

VI står for det gode, solide og æstetiske håndværk. Her er kvalitet et kendetegn, der går igen i alt fra rådgivning og projektering til service og alle aspekter af arbejdet.

Wood'N'Nails

Forumvej 3
​6800 Varde

Tlf.: 26 82 02 92

E-mail: kontakt@woodnnails.dk

CVR: 39234661