​Tilbygninger såsom garager og udestuer

Overvejer I muligheden for en eller flere tilbygninger? Hos Wood'N'Nails opfører vi alle typer tilbygninger. Det kan være garager, udestuer og ekstra værelser med videre. Vi bygger for kunder i hele landet, herunder på Sjælland.

En verden af muligheder ved tilbygninger

​Tilbygninger kan være alt fra opbevaringsrum til regulær beboelse såsom en spisestue, et ekstra værelse eller en større stue. Der er en verden af muligheder, hvor kun fantasien sætter en grænse samt bygningsreglementet.

Måske har I køb et drømmehus, som mangler plads, eller måske har I ikke plads til alle børnene. Det kan også være, at I har købt et nybygget hus, som ikke har en garage og et redskabsskur. Eller måske kunne I godt tænke jer at få en udestue, hvor I kan sidde i den lidt kølige sensommer.

​Vi laver alle former for tilbygninger, og vi råder og vejleder gerne om valg af materialer samt om stil, arkitektur og design. Stilen kan være den samme som huset, men tilbygningen kan også være helt anderledes. En tilbygning kan for eksempel være af træ, mens selve huset er af mursten.

Kontakt os for at få et godt byggetilbud

​Du er meget velkommen til at høre mere om tilbygninger, og vi kommer gerne ud på at se på jeres hus, før vi udarbejder et uforpligtende tilbud på en tilbygning.

Du kan ringe til os på telefon 26 82 02 92 for at aftale det videre forløb, eller du kan skrive til os på kontakt@woodnnails.dk.

​få et godt og uforpligtende tilbud!

Vi står klar til at hjælpe med netop din opgave. Skriv til os med din opgave og vi vender tilbage inden for 3 hverdage. 

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

VI står for det gode, solide og æstetiske håndværk. Her er kvalitet et kendetegn, der går igen i alt fra rådgivning og projektering til service og alle aspekter af arbejdet.

Wood'N'Nails

Forumvej 3
​6800 Varde

Tlf.: 26 82 02 92

E-mail: kontakt@woodnnails.dk

CVR: 39234661