​Udskiftning af døre udvendigt og indvendigt

Er det tid til udskiftning af døre? Hos Wood'N'Nails tilbyder vi udskiftning af døre både udvendigt og indvendigt. Vi udskifter døre for kunder overalt i landet, herunder på Sjælland.

Udskiftning af døre i alle materialer

Vi tilbyder udskiftning af døre af enhver art. Det kan være alle typer af døre såsom celledøre, massive døre, fyldningsdøre og aluminiumsdøre. Dørene kan laves efter mål, og vi kan tage hensyn både gamle og fredede ejendomme. Vi kommer også gerne ud til nybyggeri og tilbyggeri.

Vi kan blandt andet tilbyde:

  • Bagdøre
  • Havedøre
  • Butiksdøre
  • Hoveddøre
  • Bryggersdøre
  • Anden udskiftning af døre.

Vi tilbyder også udskiftning af vinduer, og det vil ofte være fordelagtigt at få udskiftet vinduer og havedør på samme tid.

Vi tilbyder råd og vejledning om valg af fabrikant, type og design samt materialer, når du skal vælge døre og eventuelle vinduer.

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud

​Du er altid velkommen til at få mere information om, hvad vi kan tilbyde. Normalt er det tilstrækkeligt, at du sender et billede af døren, som skal udskiftes, men vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse. Derpå kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud på udskiftning af døre.

Du kan ringe på telefon 26 82 02 92 for at aftale videre eller for at stille spørgsmål. Du kan også skrive til os på kontakt@woodnnails.dk.

​få et godt og uforpligtende tilbud!

Vi står klar til at hjælpe med netop din opgave. Skriv til os med din opgave og vi vender tilbage inden for 3 hverdage. 

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

VI står for det gode, solide og æstetiske håndværk. Her er kvalitet et kendetegn, der går igen i alt fra rådgivning og projektering til service og alle aspekter af arbejdet.

Wood'N'Nails

Forumvej 3
​6800 Varde

Tlf.: 26 82 02 92

E-mail: kontakt@woodnnails.dk

CVR: 39234661